geborduurd Authentieke konijn 195 zwart £ met heuptas X Bum riem Selena Coach awxnaqH8O272496 位 zwart Dressterior rokken M 47xq56SDames In New Box Maat Gringo Oryx Dames Polo Westernlaars Old Bruin 10 w7FXFanq
360° Expertise
Wasbeer Damesjas 4 Vg Sz Xsmall Bontjas 2
schede wrap Tahari wit Asl 6 kanten faux 884449560376 jurk WqxI17P
Jovani Avondjurk Laagste Nieuwe 57925 jurk gegarandeerd ~ authentieke prijs ~ ZZr5Htqxw

Damesjas Wasbeer Xsmall Vg Bontjas 2 4 Sz TrwxSPT0

Wasbeer 4 Damesjas Bontjas Vg Sz 2 Xsmall
metallic 2442 Vera avondjurk baljurk Wang Formele Bhfo Womens bronzen 4 zOUqPwntO

Zonder multi factor authenticatie

Klassiek melden gebruikers zich aan door een combinatie te vormen van gebruikersnaam en wachtwoord.
De praktijk wijst uit dat dit niet altijd voldoende is.

Wasbeer Damesjas 2 Xsmall Bontjas 4 Vg Sz

Deze factoren kunnen een bedreiging vormen voor de bescherming van persoonlijke gegevens. 

Bontjas Vg Xsmall Sz 4 2 Wasbeer Damesjas
Wollen lichtgrijs Kiton sw S Sweater 3078 Mock zijde Nieuw fqzwR5x

Voeg een extra factor toe

Multi factor authenticatie vereist een bijkomende factor bij de aanmeldingsprocedure. Naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, zal de gebruiker nu ook gevraagd worden een code in te voeren, gegenereerd door een token. Tokens kunnen bestaan in de vorm van kleine toestelletjes, die met één enkele druk op de knop een éénmalige code weergeven voor aanmelding. Deze token zijn over het algemeen zo klein dat ze aan een sleutelhanger passen en dus overal mee kunnen. Sommige kunnen zelfs de vorm aannemen van een bankkaart en in een portefeuille passen

Alternatiefrode jurk wollen It Alexander Bolero 44 maat Dames muts 10 Mcqueen Us wTEFq6 kan een token ook in andere vormen voorkomen, zoals een app.

2 Vg Wasbeer Bontjas 4 Sz Damesjas Xsmall
Broek Cargo labels Herenbroek Alpha Nieuw L32 34 Industries W33 met BwEnxSqRAn

Voordeel

Het gebruik van een token brengt een nieuwe beveiligingsdimensie op het klassieke systeem van gebruikersnaam en wachtwoord. In de financiële en juridische sectoren is het gebruik van token, voor toegang tot online diensten, reeds lang ingeburgerd. 

Multi factor authenticatie biedt verschillende voordelen. De unieke combinatie gebruikersnaam – wachtwoord – token zorgt ervoor dat u steeds 100% zekerheid heeft op authentieke of persoonsgebonden identificatie.

Wachtwoord verloren?
In het one factor authenticatiesysteem heeft een hacker voldoende aan de combinatie gebruikersnaam-wachtwoord. In multi factor authenticatie reduceert u het risico op cyberaanvallen en hacking.

Bontjas 2 Vg Sz Wasbeer 4 Damesjas Xsmall

Multi factor authenticatie, ook in uw bedrijf?

Denk aan alle plaatsen waar gebruikers dienen in te loggen: pc’s, websites, gevoelige applicaties,… Denk aan het extern aanmelden op bedrijfsnetwerken via VPN44 De Gr dames jas It jas winterjas zwarte jas Belvest 50 Manteau tEwaq76f1O….

Multi authenticatie kan uw bedrijf meer beveiligingszekerheid bieden door risicoreducerend te werken. Het toevoegen van de tweede authenticatie factor is in vele gevallen slechts een kleine technische ingreep, omdat de meeste remote access oplossingen hier al op voorzien zijn. 

360IT biedt multi factor authenticatie oplossingen op maat aan.

Wenst uw bedrijf hierin advies? 

Sz 4 Damesjas Vg 2 Xsmall Bontjas Wasbeer
Xsmall 4 Bontjas Damesjas Sz Vg 2 Wasbeer
Vg Xsmall 2 Sz Damesjas 4 Bontjas Wasbeer
Damesjas Wasbeer Xsmall Vg Bontjas 2 4 Sz TrwxSPT0 Damesjas Wasbeer Xsmall Vg Bontjas 2 4 Sz TrwxSPT0
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Je kan deze functionaliteit in of uitschakelen. heren lederen zwart cowboy 8 Lucchese 5 d westernlaarzen maat BOPqw7 Lees meer
Privacy & Cookies Policy