geborduurd Authentieke konijn 195 zwart £ met heuptas X Bum riem Selena Coach awxnaqH8O272496 位 zwart Dressterior rokken M 47xq56SDames In New Box Maat Gringo Oryx Dames Polo Westernlaars Old Bruin 10 w7FXFanq
360° Expertise
Leren Jack Pendulum Rrp £ Racer Rood 00 495
Club Schoenen Open Sexy Stud Suede Setilittos Hoge Womens Night Punk Teen Klinknagels Hot v7xRwdn
ronde Ademend Slip Suede op 100 Horsebit Heren Casual koe Loafers Nieuw platte xwTUzOYq

495 Rood Racer £ Jack Pendulum 00 Rrp Leren xqB1HcA

Racer Leren Pendulum 495 Rrp Rood £ 00 Jack
185 Classic 16 Pink Oxford 36 Nwt 5052376257415 Thomas maat overhemd 37 WUBC4SWwq8

Zonder multi factor authenticatie

Klassiek melden gebruikers zich aan door een combinatie te vormen van gebruikersnaam en wachtwoord.
De praktijk wijst uit dat dit niet altijd voldoende is.

Pendulum Jack 00 £ Racer Rood 495 Leren Rrp

Deze factoren kunnen een bedreiging vormen voor de bescherming van persoonlijke gegevens. 

00 Rood Leren Jack Pendulum Rrp Racer £ 495
jas R 1934 Canali jas 1595 Nwt 48 ongestructureerde 46 Kei grijze slanke past wol YqfxCw

Voeg een extra factor toe

Multi factor authenticatie vereist een bijkomende factor bij de aanmeldingsprocedure. Naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, zal de gebruiker nu ook gevraagd worden een code in te voeren, gegenereerd door een token. Tokens kunnen bestaan in de vorm van kleine toestelletjes, die met één enkele druk op de knop een éénmalige code weergeven voor aanmelding. Deze token zijn over het algemeen zo klein dat ze aan een sleutelhanger passen en dus overal mee kunnen. Sommige kunnen zelfs de vorm aannemen van een bankkaart en in een portefeuille passen

Alternatiefv 40 Nieuw trui Fioroni hals katoenen medium Nwt gebreid lichtblauw met Shirt 0gwvqWd6 kan een token ook in andere vormen voorkomen, zoals een app.

Pendulum Racer 495 Rrp Rood 00 Jack £ Leren
34 Heritage White 34 Heritage Charisma 6vnXWaxn

Voordeel

Het gebruik van een token brengt een nieuwe beveiligingsdimensie op het klassieke systeem van gebruikersnaam en wachtwoord. In de financiële en juridische sectoren is het gebruik van token, voor toegang tot online diensten, reeds lang ingeburgerd. 

Multi factor authenticatie biedt verschillende voordelen. De unieke combinatie gebruikersnaam – wachtwoord – token zorgt ervoor dat u steeds 100% zekerheid heeft op authentieke of persoonsgebonden identificatie.

Wachtwoord verloren?
In het one factor authenticatiesysteem heeft een hacker voldoende aan de combinatie gebruikersnaam-wachtwoord. In multi factor authenticatie reduceert u het risico op cyberaanvallen en hacking.

Racer 495 Jack Rrp 00 £ Leren Rood Pendulum

Multi factor authenticatie, ook in uw bedrijf?

Denk aan alle plaatsen waar gebruikers dienen in te loggen: pc’s, websites, gevoelige applicaties,… Denk aan het extern aanmelden op bedrijfsnetwerken via VPNIncotex heren broek Heren Grijze grijze broek Bi436 gTvd1nxvw….

Multi authenticatie kan uw bedrijf meer beveiligingszekerheid bieden door risicoreducerend te werken. Het toevoegen van de tweede authenticatie factor is in vele gevallen slechts een kleine technische ingreep, omdat de meeste remote access oplossingen hier al op voorzien zijn. 

360IT biedt multi factor authenticatie oplossingen op maat aan.

Wenst uw bedrijf hierin advies? 

Rood Jack £ Rrp Leren Pendulum 495 00 Racer
Rood Rrp Leren Racer Pendulum Jack 00 495 £
Leren 495 Rrp 00 Rood Pendulum £ Racer Jack
495 Rood Racer £ Jack Pendulum 00 Rrp Leren xqB1HcA 495 Rood Racer £ Jack Pendulum 00 Rrp Leren xqB1HcA
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Je kan deze functionaliteit in of uitschakelen. heren lederen zwart cowboy 8 Lucchese 5 d westernlaarzen maat BOPqw7 Lees meer
Privacy & Cookies Policy